Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп реагира гневно срещу журналистически въпрос по

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп реагира гневно срещу журналистически въпрос по
Коментари Харесай

Юрген Клоп се ядоса на въпрос за феновете на Ливърпул

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп реагира гневно срещу журналистически въпрос по време на вчерашната конференция на отбора преди дуела с Наполи от Шампионска лига. Германецът се възмути когато бе запитан дали счита града за рисково място за почитателите.

Поводът за покачване на тематиката е проблемите на последователите на клуба единствено преди няколко месеца преди финала в шампионата в Париж, когато те бяха нападани и обирани от локални в зоните към " Стад дьо Франс ", а също по този начин се стигна и до сблъсъци с полицията.

" Искате да създавате заглавия ли? Това е неуместен въпрос от ваша страна и в действителност не го разбирам. От Неапол ли сте и смятате ли, че този град е рисков? Аз не знам, тъй като не пребивавам там. Когато съм там, съм в хотела, където съм предпазен. Наясно си какво приказват хората. Ако някои от нашите последователи срещнат локални, то може и да се случи нещо, само че това не е обвързвано с града, тъй че не знам. Не съм тук, с цел да върша заглавия за вас, ", изригна Клоп по адрес на медиите.

Тази му внезапна позиция бе в прочут разрес с изказването на клуба часове по-рано, което прикани почитателите да не излизат от хотелите в свободното си време и да не носят цветовете на Ливърпул като защитна мярка против проблеми.

" Привържениците, идващи в Неапол преди мача, би трябвало да останат в хотела си, където да се хранят и да пият. Силно се предлага да не носят цветовете на отбора, когато пътуват. Феновете не би трябвало да се събират на публични места и да заобикалят изолирани региони надалеч от пристанищната зона. Силно предлагаме да се заобикаля и центъра на града, ", написа в част от информацията обвързвана с гостуващите последователи на Ливърпул.

Едва по-късно германският специалист говори за самия мач, който е откриващ за двата тима в груповата фаза на шампионата, като съобщи, че се нуждае от малко повече време, с цел да реализира победа в посещение на този конкурент, защото в никакъв случай до момента не е триумфирал в трите си предходни гостувания с Борусия (Дортмунд) и мърсисайдци.

" Никога не съм печелил тук, нито с Ливърпул, нито с Дортмунд. Трябва ми малко повече време, с цел да го реализира, само че от време на време ти трябват няколко опита. Какво би трябвало да създадем? Да играем по-добре от предходните ни три мача, в които не се представихме изключително добре, само че също по този начин и тъй като Наполи е много мощен тим, " разяснява той самия дуел.
 Наполи желае да задълбочи рецесията в Ливърпул
Наполи желае да задълбочи рецесията в Ливърпул

Голям мач на стадион " Диего Марадона "

Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР